Dedicate_Web37 kopieDedicate_Web34 kopie

 

Personal training is voor iedereen die het maximale uit zijn trainingen EN zichzelf wil halen.

Trainen kan leuk en ontspannend zijn, maar zonder de gewenste resultaten is het moeilijk om vol te houden. Personal Training is de brug tussen jou en je resultaten. De coaches bij Dedicate staan vanaf dag één aan je zijde om samen jouw persoonlijke traject inhoud te geven.

Er zijn een aantal factoren die het verschil maken tussen resultaat en RESULTAAT. Het beheersen van de juiste techniek, intensiteit en uitvoering is een proces van vallen en opstaan, met de nadruk op doorgaan. Helaas ontstaan er daar

Helaas horen daar ook vaak blessures bij. Om dit te vermijden helpen wij u vanaf de eerste stap. De juiste techniek, houding en intensiteit wordt bij elke oefening nauwkeurig geobserveerd door uw trainer, zodat u vanaf de eerste training op de goede weg zit. Doordat u de volledige trainingssessie begeleid wordt kan u er steeds zeker van zijn dat het maximale uit uw training wordt gehaald (resultaatgericht te werk gaat).

Bij het opstellen van uw trainingsprogramma houden we uiteraard rekening met uw levensstijl en trainingsvermogen. Door de juiste combinatie van training, voeding en rust af te stemmen op jouw levensstijl en trainingsvermogen ervaar je elke dag dat het bereiken van jouw doelen ook voor jou is weggelegd.

Bij Dedicate onderscheiden we ons doordat we een mobiele app aanbieden waar je trainingen kan reserveren alsook je trainings- en voedingsschema in kan terugvinden.

Bij Dedicate bieden wij 5 verschillende formules aan van 1 op 1 training:

 

 

Toch nog niet helemaal overtuigd? Vraag dan snel uw vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.   Vrijblijvende kennismakingsgesprek aanvragen

Klaar om van start te gaan met Dedicate? Maak dan snel je keuze want de plaatsten zijn beperkt!

1begeleide training per week  2 begeleide trainingen per week  3 begeleide trainingen per week

 

4 begeleide trainingen per week  5 begeleide trainingen per week