Beau 

Vanwaar ken je Dedicate?

Ik ken Dedicate al bijna 10 jaar, natuurlijk niet het concept maar wel de man achter heel de visie. Sinds onze kindertijd zijn Gregg en ik beste vrienden en zijn dan ook samen in dit fitnesswereldje gerold. Toen we verder gingen studeren aan de universiteit had ik het trainen wat achter me gelaten terwijl Gregg zich er steeds meer in verdiepten. Hij stelde dan ook snel voor om me persoonlijk te trainen en mijn trainingen zo te individualiseren dat ik perfect 3 keer per week kan trainen ondanks mijn drukke werkagenda. 

Wat heeft Dedicate voor je gedaan?

Dankzij de persoonlijke aanpak heb ik dankzij Dedicate mijn basis bewegingen ( bench, squat, deadlift) stevig kunnen versterken. Ik spreek hierbij over een progressie van 15 tot zelfs 45kg op 1 jaar tijd. Dankzij de kennis en vooral professionele ervaring kan ik nu in slechts 3 trainingen per week mijn hele fysiek ondersteunen en elke week verbeteren.

Waarom zou je Dedicate aanbevelen aan anderen?

Niet alleen omdat ik Gregg persoonlijk ken zou ik Dedicate aanraden. Het is vooral zijn passie die hij steeds in elke training steekt en de kennis die hij maar al te graag deelt met iedereen die wil. Kiezen voor Dedicate verander niet enkel je fysiek op een positieve manier maar het veranderd ook je levensstijl en vooral je zin om te trainen. Geen beter gevoel dan elke training opnieuw het enthousiasme ervaren die Gregg in elke begeleide training steekt.

Dedicate_Web19 kopie

Dedicate_Web08