Vanwaar ken je Dedicate?

Ik heb Gregg leren kennen via mijn vriend Indra. Indra is Gregg zijn coach in de powerlifting.

In de loop van tijd leerde ik Gregg eerst vriendschappelijk kennen. Hij werd personal trainer en richtte Dedicate op: een brand in het leven geroepen om sporters te motiveren op alle mogelijke gebieden, zowel mentaal als fysiek. Al snel was ik verkocht en ben blij met Gregg als mijn coach.

Wat heeft Dedicate voor je gedaan?

Ik ben al enkele jaren aan het trainen in de gym: een combinatie van cardio met krachttraining. Ik had geen enkel ervaring en geen enkele kennis van deze manier van sporten. Mijn vriend gaf me dan wat tips and tricks en zo ontwikkelde ik al een betere basis om te starten. Een maand geleden ben ik beginnen trainen met Gregg: hij maakt wekelijks mijn trainingsschema, hij begeleidt me persoonlijk in de gym en geeft me voedingsadvies. Ik kan nu al zeggen dat ik na deze maand al meer verbetering zie dan doorheen de voorbije jaren: ik ben sterker geworden, mijn buikomtrek is smaller geworden en ik kan meer aan dan ik aanvankelijk dacht.

Waarom zou je Dedicate aanbevelen aan anderen?

Gregg is een uitstekende motivator en begeleider. De dagen dat hij me coacht, train ik beter. Hij laat me zien dat ik meer aan kan dan ik telkens denk. Ik heb steeds alleen getraind gehad, maar met Gregg naast mijn zijde, maak ik ten minste echte vooruitgang!

 

Dedicate_Web79 kopie